20-05-05

Er ontbreekt iets...

Vraag me niet wat, ik weet het zelf niet.  Ik voel het gewoon.  Ik voel de leegte.
 
Is het de aandacht en affectie van een partner?
Ik weet het niet.  Mag ik nog geloven in de liefde?  Is de mens wel gemaakt om heel z'n leven bij dezelfde persoon te blijven?  De laatste tijd hoor ik van zoveel koppels dat ze uit elkaar gaan.  Een van de twee is verliefd geworden op iemand anders of door de minste ruzie geven ze het op.  Heeft niemand dan nog de energie om te vechten voor z'n relatie?  Is geen enkele partner het dan nog waard?  Bestaat onvoorwaardelijke liefde eigenlijk nog wel?  Ik weet het niet...
En kan ik nog geloven in de liefde?  Na zoveel teleurstellingen in het andere geslacht is het moeilijk.  Ik wil zo graag geloven dat er iemand rondloopt die voor me bestemd is, die me goed zal behandelen en me gelukkig zal maken maar is dat wel zo?  Ik weet het niet...
 
Zijn het de warme zonnestralen van een zwoele zomer?
Ik weet het niet.  Net als zovele mensen ben ik veel opgewekter wanneer buiten het zonnetje schijnt, wanneer ik m'n leuke zomerrokjes uit de kast mag halen en wanneer ik mag pronken met m'n decollete. Wanneer stoemp met worst plaats maakt voor frisse zomerslaatjes en spaghetti bolognese voor een koude pastaschotel.  Wanneer ik m'n dikke wintersokken mag inruilen voor leuke sandaaltjes (die ik trouwens nog moet vinden in de solden!).  Wanneer de mannen hun lekker kontje in een sexy short mogen steken en kunnen pronken met dat gespierde bovenlijf.  Wanneer uitstapjes naar de cinema plaats maken voor uitstapjes naar zee.  Wanneer de romantische eindscène van de film plaats maakt voor een romantische zonsondergang.  Wanneer rollebollen in de koude sneeuw vervangen wordt door rollebollen in het zand.  Wanneer we het bevangen binnenzwembad laten voor wat het is en naar het exotische buitenzwembad trekken.  Wanneer m'n vriendinnetje het dak van haar cabrio terug mag openleggen en we kunnen cruisen door het hele land. Wanneer we ons lekker mogen laten insmeren met zonnecrème, het liefst door een hot beach boy.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaah, wanneer wordt én blijft het goed weer???
 
Ach kijk, nu ik denk aan al die kleine dingetjes die een mens gelukkig maken voel ik me al veel beter.  Misschien is deze blog nog zo geen slecht idee.  Het is alvast een poging waard.  Hopelijk tot binnenkort wanneer m'n bron van inspiratie terug in gang komt.


20:18 Gepost door Marieke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Veel vragen waar slechts weinigen een positief antwoord op kunnen geven. Ik zit ook nog volledig in de knoop met al deze vragen. Laat het zonnetje nog maar even waar het aan het schijnen is, eerst moeten er velen door de examens door! Mooi begin van je blogje!

Gepost door: someone_ELSe | 21-05-05

TIP Marieke,
Ben je al eens gaan kijken bij http://blog-tips.skynetblogs.be ?
Moet je zeker eens doen!
Groetjes en nog veel blogplezier!

Gepost door: emiel | 21-05-05

waauw opeens voel ik me zomers... :D

Gepost door: Anne | 22-05-05

Liefde ik heb ook zo van die dagen dat ik er moeite mee heb om er nog in te geloven.. Is normaal bij singles denk ik..

Enne: sexy kontjes en blote bovenlijven..grrrr.. ;o)

Welkom in blogland!!

Gepost door: Tinkerbell | 23-05-05

succes met je blog in de toekomst.
tot nu toe ziet jou blog er gezellig uit.
groetjes en welkom,snoepie.

Gepost door: snoepie | 23-05-05

De commentaren zijn gesloten.