25-05-05

Ai ai ai

Niet zo'n goed begin van m'n blogje, het is al 5 dagen geleden dat ik m'n eerste berichtje schreef dus het wordt tijd voor een nieuwke.  Is het feit dat ik het veel te druk heb gehad een goed excuus?  Het is echt waar hoor!
 
Ok ok, ik geef toe dat ik maandagavond misschien wel wat tijd had maar om eerlijk te zijn was het kijken naar Temptation Island op dat moment aantrekkelijker. 

Ja ja, ik geef toe dat ik naar dat flutprogramma kijk.  Ik ga geen flauwe excuses beginnen zoeken waarom, ik ben gewoon gefascineerd door de stuklopende relaties (misschien geen goed idee voor iemand die niet veel geloof meer heeft in de liefde maar enfin).  Dat gunnen jullie me toch?  Maandag is al zo'n moeilijke dag, het is toch leuk om dan 's avonds gewoon te relaxen door naar een programma te kijken waar je je verstand niet al te veel moet bijhouden. 
Maar wat ik me afvraag, zouden er ook veel mannen zijn die naar dat programma kijken?  Het lijkt me zoiets typisch vrouwelijk, zitten afwachten wie het het snelste begeeft trouw te zijn (ook al kwamen we dat dit seizoen al heel gauw te weten :-)).
Ach natuurlijk kijken de mannen ook, maar dan vooral voor het vrouwelijk schoon.  Ik moet toegeven dat de mannen op dat gebied altijd beter voorzien zijn dan de vrouwen.  Geef toe, tussen de mannelijke vrijgezellen zit nu toch niet veel soeps?  Of Koentje misschien, ja, die valt nog mee.
Ik ben toch es benieuwd naar die allerlaatste aflevering, weer een geklaag en gezaag en gebleit aan het kampvuur.  Zàààlig  :-)   Maar iedere snuggere mens weet toch ook als je aan zoiets begint dat je relatie veel kans heeft mis te lopen.  Kom zeg, als je relatie goed zit, begin je zelfs niet aan zo'n programma.  Maar wij snuggere mensen kunnen er toch es goed mee lachen. 

Dus Kenny, Dennis, Terence en Sven: bedankt voor de ontspannende maandagavondjes!!

16:30 Gepost door Marieke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

HA! Nog een Temptation-kijker...
Ik moet ook tot mijn grote spijt bekennen dat ik iedere maandag met plezier voor de televisie kruip... EN dat ik ook enorm uitkijk naar alle hysterische scènes in de laatste aflevering...

Ben ik toch niet alleen... :-)

Gepost door: saartje | 25-05-05

Wacht maar nog even en je wordt door de blog-microbe gebeten. Je bent verslaafd voordat je het zelf beseft.

Maar maandagavond hang ik ook steevast aan de buis gekluisterd hoor. Lege programma's kunnen serieus ontspannend zijn. En voor vrijgezellen is het soms wel tof om te zien hoe stout deze kerels wel niet zijn! Liever single dan met zo ne vent! (nu ja, realistisch is temptation ook niet echt hè, wanneer wordt je in het echte leven zoveel verleidt enzo..)

Gepost door: Tinkerbell | 25-05-05

Ik ben mannelijk en kijk ook naar Temptation Island. Maar voor het vrouwelijk schoon moet ge het ook niet echt doen hoor. Daar zit geen enkele bij die mij aanspreekt. Ik kijk altijd met een aantal vrienden en gewoonlijk zetten we geld in op wie met wie op dreamdate zal gaan, maar dat is dit jaar eigenlijk al een uitgemaakte zaak. Voor de rest bekwamen we ons ook in Olivia-imitaties.

Gepost door: fILLE | 25-05-05

Ik kijk ook wel naar temptation Island. Kijk ook al uit naar de laatste aflevering, ik denk dat die mannen toch wel wat spijt gaan krijgen, maar ja spijt komt te laat.
Verder, Marieke, wil ik je nog zeggen dat je een leuke manier van schrijven hebt. Is aangenaam om te lezen!

Gepost door: someone_ELSe | 25-05-05

... @saartje: Oei, betrapt! :-)

@tinkerbell: Ja, al die scènes doen ons beseffen dat we het eigenlijk nog zo slecht niet hebben als single :-) Maar je hebt ook gelijk wanneer je zegt dat het niet echt een weerspiegeling van het dagelijks leven is. Jammer eigenlijk, ik zou het wel leuk vinden, zo constant verleid worden :-)

@fILLE: Geen vrouwelijk schoon? Amai, jij moet wel heel kieskeurig zijn! :-)

@someone_else: Bedankt voor het mooie complimentje!

Gepost door: Marieke | 26-05-05

De commentaren zijn gesloten.