30-05-05

Weekend

Voilà, de eerste werkdag zit er bijna op.  Oef, 't is druk geweest maar liever zo dan helemaal geen werk hebben zoals ik soms hoor van vrienden.  Vanavond ga ik de raad van Tinkerbell opvolgen en es gaan fitnessen.  De powerplate zal het niet worden denk ik, nogal duur, niet?  Ik ben eigenlijk al een tijdje van plan om es aan mijn conditie te werken en nu heb ik er - eindelijk - zin in!!  'k Zie het volledig zitten.  Misschien omdat de zomer er aankomt (ik dacht dat hij begonnen was maar als ik nu naar buiten kijk, blijkbaar niet...) en ik er toch een beetje goed wil uitzien in m'n luchtige zomerkledij.  Niet dat het voor het moment zo een ramp is hoor, maar alles kan beter.
 
Voor de rest een rustig weekendje achter de rug.  Vrijdagavond was het terraskesweer dus op 't gemakske een paar glaasjes gedronken.  Zaterdag was het excellent barbecueweer dus daar ook even van geprofiteerd.  Mmm, het was mega-lekker!!  Zaterdagavond nog es een discotheek opgezocht, was héél lang geleden.  Ik heb me wel geamuseerd maar 't is toch niet echt m'n ding meer hoor, oud worden zeker?  Geef mij maar een swing- of praatcafeetje.  Niet dat ik niet graag es uit de bol ga, integendeel!!
En gisteren was het luilekkerdag, zoals meestal op zondag.  Lekker lang geslapen en wat rondgehangen bij familie en vrienden.  Gisterenavond verstand op nul en naar Star Academy gekeken waar ze Kristof er eindelijk hebben uitgekregen.
Ik hoor jullie al denken: "Dat is toch niet zo'n rustig weekend", maar als ik zeg rustig bedoel ik op mannenvlak.  Geen nieuwe mannen leren kennen, niet zoveel mooie mannen gezien: rustig dus  :-)

16:37 Gepost door Marieke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha! Alé, op de bikerman na was het voor mij ook rustig dan :oD
Kben nog eens naar de Latino's geweest gisteren, maar 'mn' oberke was er niet *snif* De sangria daarentegen was njammie!
Geniet van je fintessen hè

En vergeet je stokje niet ;o)

Gepost door: Tinkerbell | 30-05-05

ook bij mij rustig weekend... Ik vermoed dat mijn cursussen mannelijk zijn, maar knap... :s

Gepost door: Anne | 30-05-05

Ik heb zoals Anne ook weinig van mijn cursussen gezien. Ben zoals jou ook terug bezig met sporten, ik probeer dagelijks even te gaan joggen. Ik hoop dat fitnessen is meegevallen!

Gepost door: someone_ELSe | 31-05-05

De commentaren zijn gesloten.