20-06-05

Hot hot hot

Wow, wat een heet weekendje achter de rug!  Zàààlig, niet?  Hopelijk blijft het zwoele weertje een beetje duren deze keer, voorlopig ziet het er nog goed uit voor de rest van de week.
 
Dit weekend natuurlijk volop genoten van de terrasjes, zoals velen onder ons vermoed ik.  Zaterdagavond tot ongeveer 1u30 van de lekkere cocktails genoten, jammer genoeg moesten we dan al afscheid nemen van een groot deel van onze vriendenkring (die koppels toch! :-)).  Een vriendin en ik hadden helemaal nog geen zin om ons bedje (elk haar bedje :-)) op te zoeken dus gingen we op zoek naar een swingcafeetje.  Maar lokt warm weer totaal foute mannen naar buiten of zo?  Amai, ik heb nog nooit zoveel rare venten rond me gehad op een avond!
Pff, het begon met een dikke vijftiger die zich in het zweet aan het dansen was en zich blijkbaar sexy genoeg waande om een versierpoging bij een twintiger te ondernemen.  Had ie dus beter niet gedaan, m'n irritatie drong blijkbaar niet goed tot hem door dus heb ik het hem maar gezegd zonder rond de pot te draaien: "U werkt op mijn systeem, laat me met rust aub.".  Dat was duidelijk.
Toen z'n even irritante kameraad ook een poging ondernam hebben we ons verplaatst naar de andere kant van het café, misschien was er daar wat mooier vlees in de kuip  :-)
Maar niets was minder waar, ook daar waren de hopeloze vrijgezellen op hol geslagen.  Wij negeerden hen mateloos, hebben nog nooit zoveel onze rug gekeerd naar mannen en dansten door de nacht.  Alsof we ons niet kunnen amuseren zonder knappe mannen langs onze zijde, yeah right!  Al zijn een mooier zicht en interessantere conversaties dan over het weer of over de airco die niet werkt wel een beetje leuker. 
 
Hopelijk worden volgend weekend de hopeloze vrijgezellen weer omgewisseld door knappe schatjes die iets zinnigs te vertellen hebben! 
 
 
En wat zie ik?  Misschien komt de 1000ste bezoeker langs vandaag, gelieve je bekend te maken zodat je een speciale vermelding krijgt. (zie rechterbovenhoek van dit blogje)

09:11 Gepost door Marieke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vijftiger jullie zullen jullie dagje niet gehad hebben zeker..en daar heb je heel goed aan gedaan die persoon eens de waarheid vertelt sommige mensen hebben gewoon geen manieren..

Gepost door: de vos | 20-06-05

ik ben het helemaal met albert eens...
en spannend nummer 1000 is bijna in zicht.
fijne dag verder.groetjes,snoepie.

Gepost door: snoepie | 20-06-05

You go girl! Sommige mannen snappen geen hints, daar moet je gewoon rechtui tegen zijn.
Kheb ook nog eens zin om te dansen, zonder of met knappe mannen rond mij! :o)

Gepost door: Tinkerbell | 22-06-05

De commentaren zijn gesloten.